fredag 23. oktober 2009

Ei fredags oppdatering.

På tide med et lite livstegn! Lite aktivitet på bloggen må tyde på stor aktivitet på andre plan eller?...... Ja, jeg har hatt det rimelig travelt på andre områdere. Har vert litt små sjuk, hatt mye å gjøre på jobb (fikk ny jobb med større ansvar kasta i min rettning), vi har rukket å delta på to ridekurs over 2 helger. Det var kjempe lærerikt og trivelig fordi om første helga vart en "kamp" mot værgudene;) Til neste helg skal vi ta skoa av de firbeinte og gi dem fri til dagen blir lengre.(ganske kjedelig egentlig ...siden de bare blir bedre og bedre etter kursene. Er nok best for dem å få røre seg fritt når bruken begrenser seg til noen få timer hver uke pga. kortere dager)

Men nok om det, her ser dere genseren min som jeg nesten har flyttet inn i :) Den er strikket i Álafoss Lópi og er bare mega-utrolig-kjempe-god og varm. strikka den mens jeg bodde på Island.


Her ser dere prosjekter som ligger på vent. Mari løperen, Kaffekverna spisebrikker og Oliver's høst. Har bestemmt meg for å legge strikkepinnen litt til side og bruke symaskina litt no fremover til jul. Skal sy 4 Varmedrikker spisebrikker pluss litt småtteri til også. Bruker å bli noen gaver i sisteliten ;)

Er ferdig med Hestelykke votter strikka i Rubin og Safir fra Sparkjøp (blir strikka med tynnere garn nestegang. Nesten ferdig med en kattesokk i samme garn. Oppskriftene er laget og kjøpt hos Jorid Linvik. Artig strikking og fine oppskrifter!!

Så har jr. endelig fått Gråtass genseren sin :) Han er veldig fornøyd! Da han fikk se den sa han: mamma, na her ska e berre bruk hæm :D Han er nok litt redd den skal bli ødelagt.
Men som nevnt lengre oppe, no legges pinnene på vent ei stund. På lørdag skal vi sette opp noen hundre meter med nytt elektrisk gjerde til hesten, vi har et område oppi skogen her som skal bli beite. Bevaring av kulturlandskapet er det også!
I kveld har bonden invitert gode venner på sauehoder på Islandskvis. Håper det faller i smak.... jeg skal ikke spise opp for dem hihi...
Akkurat no ligg jr. på sofa'n og kikker på Nrk super, han er ikke helt i form vondt i hodet og magen...stakkars gutten min :/ Han er nok litt sliten etter Adopsjons basaren på skolen i går kveld også. Det tar på en liten skrott å vere på skolen hele dagen også basar fra 18-20.45 etter det. Det er bra vi tjente oss inn fri den 22.desember med denne innsatsen!!
Da ønsker jeg dere alle ei super helg med koselige aktiviteter sammen med trivelig folk!!
ps! blir veldig glad hvis du legger igjen et lite pip;)