torsdag 27. desember 2007

Juuhhuu!

Fortsatt god jul til alle som kikker innom;)

I dag har vi jobbet av oss noen julekalorier.....håper jeg hehe. Vi har vert en liten tur på vedaskogen også har vi flytta heim 2 sauer som har vert hos nabo bekkren/væren til paring. Om ikke dette var nok så har vi satt Skíma og Raudhetta på stallen. Blir skoing og litt klipping en av de første dagene....vi klipper bare pelsen under mana så de ikke blir så svette.
Alle 4 ser ut som gode og mjuke teddybjørner. Drengur og Von skal få nyte friheten, så er dem ikke mere enn 1 1/2 år heller. Tar dem inn for ormekur og klipping av hover og selvfølgelig vaksinering.
Jeg skal prøve og ta noen bilder i løpet av romjula så dere kan se hvordan de ser ut nå.

Ellers har jula gått sin vante gang med spising av god mat, åpning av pakker og besøk hos slekta. Axel har lært seg hvordan navnet sitt ser ut/skrives så han var snar om å finne sine pakker, Helgi og jeg hadde det ganske så travelt med å holde orden på vilken pakke som var fra hvem.......artig og da shø:)
Dette har vert rolige dager med mye kos. Jeg jobbet i går, litt godt og komme i fart igjen også.... nå har jeg fri til 1.nyttårsdag *herlig* etter det er det fullfart med jobb og barnehage for oss alle 3.

Håper alle har hatt en fin jul/romjul også må dere nyte fridagene og tiden sammen med familie og venner.......det skal jeg iallefall fortsette og gjøre *smiler og nikker*

2 kommentarer:

lises sa...

Det høres ut som en kjekk måte å tilbringe en dag i romjulen på. En fortsatt fin jul, og godt nytt år til deg!

- MATMOR - sa...

Godt nyttår til deg og alle dine!!