torsdag 24. januar 2008

Klukkalong!


Jeg har meldt meg på en along på Hobbyboden, og etter jobb i dag hentet jeg pakken min med garn og mønster fra Birgirsdottir. Fargene er ikke slik dem ser ut på bildet (det som ser grått ut er egentlig mere blått. Farge valget tok jeg fra en annen genser jeg har strikket i Álafoss lopi (genser med 7 farger hos Birgirsdottir) ikke helt like farger men,men.
Satte meg ned og skulle legge opp i kveld, men det viste seg at rundpinnen min str 4,5 var for kort*veldig irriterende* så jeg kasta meg på tlf til strikke tante men hun var ikke kommet hjem fra jobb *grrrrrrrr* må nok vente til butikken åpner i morgen og det er lenge til!!!!!
Eller så buldrer og braker det og piper og uler utafor dørene her, har nok rett i at det blir dårlig vær meterologen ja.
Ordentlig kose-seg-inne-med-strikking-vær.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen, tusen takk for awarden!
Det er alltid en ære å bli linket til en annens blogg, så det blir jeg bare glad for. Jeg legger din link inn på min side også. Ble veldig fasinert av hestene dine. Du lever nok et liv som er noe fjernt fra mitt "storbyliv". Jeg har aldri sittet på en hesterygg, jeg!
Håper du greier å få tak i pinnene i morgen. Her hyler det også rundt blokka vår. Men har tent stearinlys og funnet fram strikketøyet, en liten omslagsjakke til Frida, barnebarnet mitt på snart ett år.Ha en god hobbyhelg!

syglad sa...

Den kjolen er bare lekker, men den passer slett ikke til mine runde former,Fnis...
Ha en fin kreativ helg til deg:-)

- MATMOR - sa...

Hellu!Flere hekla gardiner og "mellomverk" i bladene!Skal jeg se ette rog kopiere opp til deg?Send meg en pm på HB med adressen din så sender jeg det over vettu!!