fredag 8. februar 2008

Bare brudekanten igjen!

I dag har vi vert riktig flinke!!

Hele familien var i fullgang på vedaskog før klokka var halv 9.....alt dagslys må brukes på en fridag. I dag var det jeg som fellte og kvistet mens mann og barn vinsjet frem og kjørte ned strangene. Syns skogs arbeid er veldig aritg, blir sliten på en god måte.
Da vi kom ned fra skogen pottet jeg om noen planter som hadde det trangt. Mann og barn var ute og reparete tømmervogna til ATV'n.

Siden reparasjonene tok ganske lang tid tok jeg frem voggefellen som jeg startet på her om dagen.


Fikk sydd i biter i svangene og bånd på dem. Viktig og sy på båndet på utsiden av svingen først, da er det bare og fordele(vis det trengs) på inner sømmen.
jeg syr er sydd med dobbel lin tråd og skjærnål....kjempe kvass...auuuuu!
Båndene må barberes for ull (går fint å bruke klippe manskina til mannen;-)). Båndene skjærer jeg til med en rullekniv ca 12 mm brede.

Da var jeg klar for trykking og det er gøy, det går bare så alt for fort og bli ferdig.

Nå ligger fellen til tørk før brudekanten skal sys på.

Ganske fornøyd med ressultetet egentlig:-)
I morgen håper vi på en ny fin dag på skogen og da skal jeg få tid til å ta meg en tur på både Raudhetta og Skima. Måkedag er det vist også men det går fort med bare 2 stk som skal måkes for!
Ja å er det morsdag på søndag så kanskje det må bakes en kake. Skal iallefall servere Moderen lammestek og blomster har jeg bestemmt!ØNSKER ALLE SOM KIKKER INNOM EI FIN OG KREATIV MORSDAGS HELG!

9 kommentarer:

AnneGrete sa...

Her var det et variert arbeid, du veden så flink du er, jobber til og med i skogen. Så flott fellen din blir, kjolen du har strikket var ogs fin. Ha en fin helg og takk for titten.

torill sa...

Tusen takk for besøket hos meg. Her så det riktig så kreativt ut. Veaskog gir så absolutt en god tretthetsfølelse, men det er jo deiligt når det er gjort og visst en ikke blis så alt for støl i kroppen.
ha en fin helg

Alma Merethe sa...

For et flott arbeid du har satt i gang med... Det blir kjempefint...

Cruzidull sa...

Så inmari flott fell du har laget! Har kost meg i bloggen din, må si jeg lo godt da jeg leste at mannen din hadde pakket vekk strikkepinnene dine, og grunnen. *hehe*

Ha en fortsatt fin søndag!

Beyla sa...

prrrr... deeeilige skinnfellen!!! Knallfin!!

- MATMOR - sa...

Åh!! Utrolig flott skinnfell!!!!!

turvid sa...

Er du en tusenkunstner kanskje? Takk for titten, og for hilsen i bloggen!

Anonym sa...

Så mye flott du lager! Skinnfellene er jo bare kjempe flotte og den kjolen din er jeg nok litt misunnlig på ja! Koslig å titte innom deg! Ha en flott helg!

Cecilieshobby.sprayblogg.no

Frk.Badegakk sa...

Steike for en jobb! Og fellen ble utrolig flott den! Bra jobba!

Ønsker deg en fortsatt god helg forresten=)