tirsdag 4. mars 2008

Utsikten min idag....og Drengur er til salgs.

Dette ser jeg når jeg kikker ut av stue vinduet i dag. Det siste døgnet har det snødd mere enn i hele vinter til sammen.......vi som håpet at våren var like om hjørnet:-( Det verste er at meterologene melder STORM og i morgen skal det bli regn igjen.

Fra det ene til det andre. Etter mye om og men har vi tatt en vanskelig avgjørelse:


Drengur; den 2 årsgammle islands hingsten vår må bort av ymse grunner. Vi hadde planer om og kastrer han no i mars, men han er klapphingst (bare den ene testikkelen er kommet ned i pungen) og da må han opereres, det har vi ikke råd til akkurat no siden vi må kjøpe høy også.


Vi kunne selvfølgelig latt han vere hingst siden han er snill og grei og ikke viser noen hingste tendenser enda men........det er en sjans og ta siden han går sammen med halvsøstra og morasi.......vi har ikke lyst på sånn innavl NEI!


DRENGUR ER DA TIL SALGS SNAREST får vi ikke solgt han før utgangen av mars må vi slakte.

Det er Drengur som er brun og Von (halvsøstra) som sniker seg med;-) To gode venner som lover godt og utvikler seg fint!

2 kommentarer:

- MATMOR - sa...

Åh! Får tårer i øya ikke bare av Drengur - men også av bildet fra ridetur i fjor ;O)!Hmm - håper du tar deg tid til å tenke på hvor heldige dere er som kan tilbringe tid med disse fantastiske skapningene!!Har du annonsert han på islandshestforumet?Han ser bedårende ut!
Jeg strikker ferdig Klukka PÅ TRASS ja! Hun har ligget innerst i kroken der hun havnet etter opprekkingen, men tok henne frem i går kveld (ene og alene fordi jeg frøys så fælt),så nå har jeg flet til ermhulene igjen (strikket på 5-6 cm ekstra)og skal starte med fellingene til skulder"stroppene".Vi får se....

Beyla sa...

Åhhh! Herlighet han er vakker! Skikkelig go'gutt... :) Og seterturen deres så bare helt herlig ut! Blir noen år til vi har bygget opp småbrukstomta vår nok til å ha dyr desverre.. Men når jeg leser bloggen din gleder jeg meg bare enda mere!! Håper du har hat ei flott påske!