torsdag 17. april 2008

Morgen stemmning

FLOTT UTSIKT
Bor på en liten perle, om sommern er det et yrende badeliv har i bukta vår. Heldigvis bruker vi å få ha badeplassen vår i fred for fremmede(egoistiske kanskje, men alle som har bruksrett er enige). Tre gårder som har felles bruksrett, så det blir ganske fullt på dager når slekt og venner tropper opp, men koselig har vi det med bading, grilling, stort St.hans bål og søndagskaffe på stenbordet.

Nytt mønster

I går da vi kom hjem var det kommet i store konvolutter til meg...hurra!
Den ene var fra Quiltebudin på Island og den andre var fra Quiltenet.
Denne kom fra Island og blir det neste søm prosjektet mitt, gleder meg til å sette igang, stoffet er vasket og klart til bruk.
Men blir nok en stund til symaskina kommer på bordet tror jeg, har ikke helt den store lysten til inne arbeid på denne årstida.
Hagen roper og lamminga i full gang:-)
Men det kan komme regnværsdager......så det er aldri å vite kanskje løperen blir ferdig før 17.mai?!

Det var en gang..........




Dette var en helt grei skogsvei for en uke siden..Nå er det et gjøremhav større en stort:(
Får helt vondt i magen av å se hvordan veiene er ødelagt.
Vi brukte å ri her et par ganger i uka, men det kan vi nok glemme i ganske lang tid fremover!
Tok bildene på kveldsturen min i går, syns egentlig det er artig og se denne skogmaskina i arbeid. Men det var ikke mye morsomt å se hvordan den ødelegger veiene. En trøst er at Allskog skal fikse veiene når hoggsten er ferdig.

onsdag 2. april 2008

GLA MELDING!

Drengur er kastrert, har blitt vallak. Trodde lenge at vi måtte slakte han siden han er klapphingst(se i tidligere innlegg). Kjørete han til dyrlegen på mandeg kveld og i går var operasjonen ferdig og alt hadde gått fint!! Hadde dyrlegen ikke funnet den andre testikkelen i
kanalen hadde historien fått en trist ende.
MEN DET GIKK KJEMPE FINT HURRA, skal hente han i morgen!!

I fjøset lakker og lir det mot lamming, alltid spennende og se hvordan det går.
Håper på noen flerfarge og ikke bare kvite. Sauene er iallefall både kvite og brune så da får vi bare vente å se og håpe at det meste går bra! Skal få satt inn noen bilder når lamma kommer "sprettende".