torsdag 17. april 2008

Morgen stemmning

FLOTT UTSIKT
Bor på en liten perle, om sommern er det et yrende badeliv har i bukta vår. Heldigvis bruker vi å få ha badeplassen vår i fred for fremmede(egoistiske kanskje, men alle som har bruksrett er enige). Tre gårder som har felles bruksrett, så det blir ganske fullt på dager når slekt og venner tropper opp, men koselig har vi det med bading, grilling, stort St.hans bål og søndagskaffe på stenbordet.

10 kommentarer:

Beyla sa...

skjønner dere svært godt, jeg. offentlige strender er det verste som finnes. tante har egen strand som blir okkupert av fremmenfolk titt og ofte, de hvier fra seg søppel, bæsj og skit i "skjønn" forening.. når folk ikke tar vare på privilegiene de får, så synes jeg ikke de har noe der å gjøre! St.Hans hørtes herlig ut :) Mor (min mormor) var roten til alle pyromantendenser i slekta vår. hun konkurrerte alltid om å ha det største bålet på øya, et år fikk hun dispensasjon til å brenne ned et gammelt hus (!!) som sto på gården ;)

- MATMOR - sa...

Åh!Deilig stemning på det bildet!!!Skjønner god egoisttankene deres jeg - hadde jeg hatt også!Går der fint med Drengur?Tenkte fælt på dere under kastreringen, godt det gikk fint!Har jeg spurt før får du tilgi; er han 4 el 5 gjenger?BILDER!!!!!!!

Gullklump sa...

nydelig ja-virkelig litt av en perle det der:Dha en trivelig helg

strikkelise sa...

Nydelig og fredlig plass på jord .Den må dere passe godt på og du har min fulle fortsåelse for dene egostanker.Jeg seier bare kos dere der ved vannet i varme dager.

Beyla sa...

skal ikke si noe jeg - gubben ringte nettopp og etterlyste bensinfri lue (hytteulykke..) og jeg måtte nok innrømme at lua var akkurat like uvasket som huset.. *sukk* Arbeidslyst, hos oss skal du motstand få? ;) 5 dager på hurtigruta eller to timer med fly, og viiips, så er du i kakeland! :D

Hanne sa...

Dette ser deilig ut. Det er bare å glede seg, nå begynner utesesongen!
Ha en god helg.

Solfrid sa...

Ja, enig med deg, du bor på en liten perle. Ha ei superfin laaang helg.

Liv sa...

Hei
Beklager lang svartid. Men jeg har bare en gammel sokk som jeg strikker etter. Skal prøve å lage oppskrift neste gang jeg strikker og da skal du få.

Landliv sa...

For et paradis dere er i besittelse av,- klart dere verner om det.

Men du: Hva er det som skal lages i skogen der den gravemaskinen holder på??

Rødhetta sa...

Hei Landliv!
Det er nok ikke en gravemaskin (kan se sånn ut enig i det), men en skogsamaskin/hoggstmaskin som høgger/kvister og kapper granstokkene i passe langder.Maskinell skogsavvirkning.