lørdag 24. mai 2008

Hest, hest, hest og litt hagearbeid;-)

I går skiftet vi beite til hestene, vi er så heldige å få beite på jorda til en nabo som dere ser på bildene er det riktig så idyllisk der! Som tidligere nevnt bor vi på en av norges perler (hehe jeg er ingen partriot nei).

Dette er da Drengur fra Bekken født 06, han har jeg skrevet litt om tidligere i bloggen. Jr. eier denne luringen som vi håper skal bli en god brukshest om noen år. Iallefall har han vist både trav, tølt og litt pass i fri utfoldelese. (Drengur betyr da gutt på islandsk)Her er da Von fra Bekken født 06 hun også. Dette er ei føken som tar alt med knusende ro, skal noe til før denne kroppen tar beina på nakken og stikker av (en god egenskap som vil komme godt med for en fremtidig eier). Von er heller gjerrig på tølten sin og velger heller passgang. (Von betyr rett og slett von/håp, grunnen til navnevalget var at vi hadde mere håp om en god gangarts hest av henne....med tanke på foreldren hennes, men tiden får vise)

Her ser dere Skima i bakgrunn og Raudhetta forann, begge er født i 96 og ganske så uliker både i sinn og skinn, men begge er snille og greie hester(5gjengere selvfølgelig)

Når man ikke begynner på jobb før kl 16.00 må man ha noe å henge fingrene i på dagen, og da ble dette ressultatet. Planen er å fylle på med sand hele fremside på huset og legg på treplatter oppå.... you see?!

Med dette vil jeg ønske alle ei riktig god helg! legg gjerne igjen spor før dere drar;-)

3 kommentarer:

- MATMOR - sa...

ÅH!!Vakre asså!Jeg liker "kuhester" og har falt for Raudhetta!Om bare prolaps hadde vært et fremmedord???Savner friheten, farten og friluftsfølelsen - men ikke all jobben...Nydelig sted du har her-og det ser også ut for meg å være en av Norges perler(og jeg er ikke patriot ;O) ).

Tone M sa...

så flotte dyr, blir rent missunnelig !!! koselig at du likte vesken min, mønsteret heter Burda Easy 8235, og er lett å finne ut av. Lykke til ! klem fra Tone M :)

LAPPEQURI sa...

Hei ser at arbeids lysten e på topp:-)
Flotte hester, til island skulle jeg gjærne vært med i kofferten:-)
Ha en fin uke