mandag 9. juni 2008

Siden sist.....

...ja, siden sist har vi hatt mange dager med knall vær og flere og 20 grader:) Ganske så herlig når man kan ta livet med ro.(verre med natte søvnen i slik varme..men jeg klager ikke altså!!!)
Vi har tørket et jorde og fått inn tørt høy...som lukter SOMMER, herlig, herlig herlig! Langt i fra hvert år vi får inn tørt høy før St.Hans!

Hestene går bare og koser seg, har ikke hjerte til å bruke den noe serlig når det er så varmt som det har vert i det siste. Drengur har vert svett bare av og gjøre ingen ting.... akkurat som meg........(har laget noen fregner, så noe har jeg da gjordt.. fnis)
På hobby fronten går det sakt fremover med Klukka, har kommet til andre økningen etter vrangborden i midja. Ingen hast som nevnt før, skal sikkert ikke brukes før utpå høsten en gang.

I morgen skal jeg til Kr.Sund og kjøpe meg sko...jeg har nemmelig brukt opp skoene mine...ja brukt opp er rette ordet vær du trygg, dem ser ut som en katastrofe og er enda verre på!!!!

Ja så skal jeg og bonden på hotellet i Angvika og spise på lørdag....GLEDER MED!! Vi vannt en 4 retters på fotball basar i fjord høst og endelig passer det slik at vi kan bruke den! Ikke riktig hver dag vi går ut for å spise for å si det sånn hehe.

Så til neste gang: NYT SOMMEREN OG LAD BATTERIENE FOR EN NY HØST OG VINTER!!

1 kommentar:

Meg sa...

Åh!God middag med bonden-håper du koser deg!Her på østlandet har den værste varmen lagt seg for en stund (håper jeg).Litt kaldere drag i lufta,og i dag skal det visst regne litt.Jeg håper sørlandet får skikkelig regn snart jeg-den skogbrannen er så ille!Ha en deilig helg!!