torsdag 7. august 2008

FERIEN OVER FOR DENNE GANG

Ja, da er jr. og jeg vel hjemme igjen, mens mannen i huset har lurt seg til vel en uke lengere fri på Island. Han er med som "staff" på ridetur som Ishestar arrangerer fra gården Stóra-Kálfalækur.
Vi har hatt 10 knall fine dager i Borgarnes, har fått besøkt og truffet en haug med slekt og venner.

Svigerinne mi fiksa privat visning av filmen: Mamma mia. Veldig morra for oss som fikk være med, selvfølgelig var det servering av Cola og popkorn :) Tusen takk Gúdrun frenka!!

Som regel startet vi dagen med en tur i bassenget med flere bobblebad og sklier. Jr. kosa seg stort! Prøve bobblebadet til Gúdrun gjorde vi også....HÆRLIG slik står høyt på ønskelista vår nå;)
Dette er livet, hva kan være bedre etter en lang dag eller viss en føler seg litt frossen?
Her er vi ved Deildartunga hverid, ganske fassinerende å se kokende vann komme opp fra jorden. Herfra får Borgarnes varmt vann til oppvarming osv, det går store rørgater herfra og sørover.
Et stopp på Búvéla safnid på Hvanneyri måtte vi stopp av to grunne: Traktorer er toppen for Jr. og Ulllarselid ligger på samme sted en tredja grunn er at jeg har gått på landbrukshøyskolen her.
Her var det fullt av gammelt landbruksutstyr og på Ullarselid var det veldig mye fint garn og strikka plagg osv. Syns prisen v
ar vel stive så det ble bare kjøpt et par tova soler til Jr.
Så var det trampoline hos store bror Sammi der vi bodde mesteparten av tiden!
Jeg og Jr. syns det var dritt gøy på trampolina, men tror nok ikke vi går til annskaffelse av en selv.
Jeg fikk meg en liten ridetur mens vi var der, fikk prøve nye hesten til svigerinna mi, flott hest men kan godt temmest litt mer;)
Så er det bare og si:Selv om vi stor kosa oss på Island var det utrolig godt og komme hjem igjen.
BORTE BRA MEN HJEMME BEST!

Ingen kommentarer: