søndag 9. august 2009

snar skal vi på messe:)

Ja, om en knapp mnd går Dyregod-dagane av stabelen her i Gjemnes kommune. Ble spurt om jeg ikke skulle ha stand med skinnfeller, og dermed var frøet sådd. Jeg fikk med meg et par venninner på lasset:)

På standen vår blir det litt av hvert mellom skinnfeller, søm, quilting, strikking og toving.Har kommet litt igang med skinnfell søm og strikking som jeg har tenkt å stille med, i tillegg blir det salg av vanlige saueskinn av rasen Dala og Villsau.

Her ser dere to sitteskinn som er ferdige :)
Fargen ble litt merkelig på dette bildet :/
Slik ser de ut på andre siden, den lille har hverdagskant den andre brudekant.
Er rimelig sikker på at rumpa ikke blir kald sitter du på en slik en!
Har to vogge feller ferdig klippte liggende for videre produksjon, de er av kvit Dala sau skinn. En vognpose er også under planelegging, den blir laget av to fine brune Dalasau skinn og knapper av horn fra Islandske sauer. Jeg håper bare det blir mye innevær i uka som kommer......starter i nye jobber den17 og 18 uka deretter så tror det kan bli rimelg travelt til å begynne med.
Over til strikkeriet som egentlig bare er for å ha noe ekstra, dette er 2 par baby tøffler og ei lue er på pinnene. Enkle strikk forann tv'n.
Jeg har et lite eller stort problem alt etter hvordan man ser på det. Jeg har ikke noe "navn" har tenkt på: Raudhettas hobby, Raudhettas pusslerier, Raudhettas design osv.....no spør jeg dei hva du syns!
Blir kjempe glad for å høre hva du syns og for andre gode ideer :D

1 kommentar:

Teraks sa...

"Raudhetta" - ikke noe mer syns jeg - det er så fint alene;O)