torsdag 15. mai 2008

PLUTSELIG TILBAKE!

Ja, da har 4 kalver fått gule merker i ørene sine, så veldig fint er det ikke og jeg tror ikke kalven syns det er så gått å få merker i ørene heller men sånn er livet og loven.


Men fra det ene til det andre.......fikk så lyst til å vise frem en påskelilje, tror den har blandet seg med busk og vanlige påskeliljer?. Spesiell er den, det er sikkert.

Så har den ene rododendronen min begynt og blomstre tror den heter Scarlet Wonder.

Det er så artig og pusle i hagen når alt står i knopp/blomst....ser forandringer fra dag til dag!

Går å gleder meg til å få lønn for da skal jeg på hagesenter og kjøpe litt av hvert, eller mye hihi. Har et gjerde opp mot hestebeitet som skulle vert kamuflert med en helårs grønn hekk, så har noen gode ideer mottas de med takk!!

Ser noen hva dette er??

Dette skal så klart bli Klukkan til søster Elin, har listet frem strikkepinnene etter at mannen la ned strikkeforbud(se i tidligere innlegg) Har god tid på denne da, skal ikke være ferdig før til høsten.

Holdt nesten på å glemme å fortelle at den 21 juli reiser vi til Island.... jiiipppi hurra osv!!

Junior og jeg skal vere i 10 dager mens Helgi blir i 12 dager til, det er tross alt hans hjemland(han har vert der minst en gang i året siden vi flyttet da). Jeg har ikke vert på saga øya siden vi flyttet til Norge og det blir 4 år nå til høsten så jeg

GLEDER MED STORT!!

4 kommentarer:

- MATMOR - sa...

Der var du!!!Trodde nesten du hadde tatt turen "over there" også jeg - så lenge stille det har vært fra deg ;O)ENDA EN KLUKKA!!!For en tålmodighet!!Det er vel det tregeste arbeidet jeg har gjort noen gang tror jeg..Men nydelige farger!Gratulerer med morgendagen!!:O)

Anne Grete sa...

Innom og ønsker deg en fin 17.mai og en god helg.

Nitus sa...

Hei og takk for 17.mai-hilsenen.
Håper at du også har en fin dag.
Kom så skal du få låne vottene mine, snakket med mor i telefonen i dag og hun sa at det var kaldt på Åndalsnes også.

Hilsen Nitus.

Fingerbølla sa...

Koselig å se at du har blogga litt. Har sjøl mye å gjøre for tia, konfirmasjon t hælga, og ellers puslig rundt omkring på hytta og i heimen. Maien har vært kald her nord, men en gang må det vel snu sånn at vi får litt sommer. Hagen står i stampe, det eneste som blomstrer e noen stemorsblomster på verandaen. Takk for tilbakemelding, og ha no ei super vekk ilag me alle dyran dine. Heldige du som ska t Island:)
klæm fra nord